utorok

Čas sú peniaze - požičovňa lešenia, rebríkov, náradia a techniky


Všetci sa zhodujú, že čas sú peniaze. Avšak koľko peňazí, to zístíte najmä pri veľkom tlaku na včasné ukončenie projektov. Ak ste naozaj v kríze, pridajte cenu k času a začnite počítať. K akému výsledku ste prišli?

Ako to vyzerá v praxi a ako projekt alebo práca skončí, keď firmy, podnikatelia, živnostníci, projektoví manažéri, ale aj bežní ľudia plytvajú časom a nedokážu počítať?

Poučte sa na chybách iných a začnite uvažovať nad tým, ako zjednodušiť svoju prácu a efektívne využívať, teda šetriť čas a peniaze. Váš čas a Vaše peniaze. Ako ušetriť čo najviac času a zarobiť viac peňazí? Jedným z osvedčených riešení je požičovňa náradia, lešenia, hliníkových rebríkov a stavebnej / záhradnej techniky pre Vaše projekty a prácu.

Prenájom dojednávajte iba so serióznou požičovňou, ktorá Vám dá garancie, že:
  • Poskytuje profesionálne špičkové náradie a techniku napr. značky Makita, HILTI, BOSCH, Hitachi, Metabo, Narex, Kärcher, Bona a iných firiem;
  • Zariadenie, náradie, lešenie bude na mieste a v čase, keď ho potrebujete;
  • Zákaznícká podpora funguje na spoľahlivej úrovni a v prípade poruchy zariadenia Vám požičovňa zabezpečí náhradné, aby Vaša práca mohli dokončiť v stanovenom termíne;

Nemusíte vedieť a mať všetko. Robte iba to, čo viete najlepšie a kupujte iba to, čo nutne pre svoju prácu a život potrebujete. Ostatné si prenajmite.

0 komentárov:

Zverejnenie komentára